Trådløst net

Eduroam er et gratis, trådløst netværk, som studerende, forskere og medarbejdere på universiteter rundt om i verden og også på KU har adgang til med deres bærbare computer og/eller mobiltelefon.

For at få adgang til netværket eduroam, skal du bruge dit KU-brugernavn og din adgangskode.

Første gang du logger på

Første gang du skal bruge eduroam, er det nødvendigt at følge en manual, for at sikre at din computer og/eller andre enheder bliver sat korrekt op.

På KUnet under Studieinformation -> Dit studie -> Campus og Studieliv -> Trådløst netværk finder du vejledninger til, hvordan du logger på eduroam og hvordan du sætter eduroam op på forskellige operativsystemer (iOS, Android, Windows etc.).

Når først dine enheder er sat op behøver du efterfølgende kun at bruge dit KU-brugernavn (efterfulgt af @ku.dk) og din tilhørende adgangskode, for at kunne logge på netværket med din bærbare computer og/eller din mobile enhed.

Klik her for at læse om, hvordan du finder frem til Studieinformationssiderne.

Hvor kan jeg få adgang til Eduroam?

Eduroam dækker pt. alle fælles områder af KU og mange andre områder på universitetet. Brug den i forbindelse med en forelæsning på et andet fakultet, et seminar eller et andet Universitet i et semester i udlandet.
Selv på ferie eller mens du rejser, vil det være muligt at få adgang til eduroam-netværket, så længe du er i en række af det adgangspunkt, et universitet, et bibliotek eller en forskningsinstitution er koblet til eduroam.